לןגן

רולדה ביסקווטים עם קצפת ללא אפייה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 22/08/2015 | 10:12
רולדה ביסקווטים עם קצפת ללא אפייה

תקציר המתכון: רולדה ללא אפייה והיופי בא שיש קצפת והכל ללא אפייה פשוט מושלם

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעיסה

לקצפת

לגנאש

אופן הכנה

  1. את חומרי העיסה לשים בסיר על הגז ולערבב עד שחלק ולכבות.חוץ מהפתי בר . את הפתי בר שוברים לחתיכות בינוניות בקערה ואז את התערובת שהכנו שופכים ומערבבים טוב עד שהכל רטוב...לוקחים נייר אפייה פורסים על השיש משמנים ואת העיסה משטחים לריבוע גדול ויפה ומניחים בצד.

  2. לקצפת ..שמים הכל בקערת מיקסר ומקצפים לקצפת יציבה..ואז מורחים על הריבוע שהכנו ומגלגלים לרולדה..ומכניסים למקפיא לשעה.

  3. לגנאש שמים בסיר מבשלים עד לסמיכות ושופכים על הרולדה ושוב למקפיא ל10 דקות ואז למקרר.

  4. פורסים ונהנים ..😊