לןגן

עוגה קוקוס ומיץ תפוזים במילוי קרם וניל

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 21/08/2015 | 19:51
עוגה קוקוס ומיץ תפוזים במילוי קרם וניל

תקציר המתכון: עוגה שמזכירה לי את ילדותי טעם של עוד (:

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לקישוט

לקרם

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר להקציף ביצים וסוכר לתערובת תפוחה ואז להוסיף שמן, תמצית וניל, גרידת לימון, מיץ תפוזים, ולהקציף 2 דקות אחכ להוריד מהירות מיקסר ולהוסיף קמח וקוקוס לשמן תבנית אינגלייש קייק אחת ושופכים את הבלילה ואופים 40 דקות תנור מחומם מראש 180 מעלות.

  2. לבדוק עם קיסם אם יבש אז מוכן..ואז לקרר לחלוטין ולאורך לפרוס את העוגה ל3 מלבנים .

  3. לקצפת לשים במיקסר לקצפת יציבה. ואז לחזור למלבנים לשים מלבן במגש ולמרוח קרם וככה עם המלבן השני והשלישי עם הקרם הנותר למרוח את כל העוגה. שתהיה לבנה. ולקשט עם קוקוס קלוי (לקחת חצי כוס קוקוס במחבת לערבב שנהיה חום זה מוכן) .