לןגן

סופלה שוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 18/08/2015 | 22:40
סופלה שוקולד

תקציר המתכון: לא סופרים קלוריות!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד עם חמאה שמנת וסוכר בסיר על אש נמוכה, ממיסים קפה נמס במים חמים, מוסיפים את הקפה ותמצית וניל לשוקולד, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מניחים לשוקולד להתקרר.

  2. מקציפים את הביצים לקבלת מרקם אוורירי, מוסיפים בהדרגה תוך כדי הקצפה את תערובת השוקולד.

  3. יוצקים בכוסות הגשה או תבנית סיליקון שקעים, אופים 170 מעלות כרבע שעה.

  4. הצעות הגשה - כדורי גלידה, קצפת, מקשטים עם דובדבנים, שוקולד חלב מומס, מפזרים אבקת סוכר..