לןגן

עוגת תפוחים לפסח

מאת: צביה גנח, פורסם: 25/03/2015 | 23:52
עוגת תפוחים לפסח

תקציר המתכון: עוגה לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים להוסיף סוכר להמשיך להקציף עוד מעט להוסיף את יתרת החומרים ולאפות בתנור שחומם ל 170 מעלות עד שהעוגה מזהיבה . לאחר האפיה לשפוך סירופ מייפל ולפזר אגוזים. ניתן להמיר את הקמח ב 11/2 כוסות קמח וחצי כוס קוקוס אפשר להוסיף שוקולד ציפס לעיסה.