לןגן

בורקס בשר

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 16/08/2015 | 21:45
בורקס בשר

תקציר המתכון: שאין זמן להתפיח בצק...מכינים בורקס בשר בבצק ללא התפחות ..בקלי קלות...וזה טעים !! ..בצק פריך ללא מיקסר...ואפשר למלא גם בגבינות !!..או תפוח אדמה !!..

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 2 כוסות קמח לשים בקערה..כפית מלח..חצי כוס שמן..וחצי כוס מים רתוחים ללוש לבצק...לרדד ולשים מלית באמצע...לסגור להדק שוליים...אני חילקתי את הבצק לשניים שיהיה יותר קל לרדד...למרוח חלמון ..ולפזר סומסום..להכניס לתנור 180 מעלות עד שמזהיב..מלית בשר: לטגן בצל להוסיף 300 גרם בשר טחון מלח פלפל...לקרר..מלית פירה : להרתיח תפוחי אדמה עד שמתרכך להוסיף בצל מטוגן ומלח ולמעוך..מלית גבינות: צהובה מגורדת ובולגרית..מלית טונה : למרוח רוטב פיצה ולשים טונה..