לןגן

פילאף/פלוב ....

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 16/08/2015 | 21:12
פילאף/פלוב ....

תקציר המתכון: לאודישנים לא הלכתי...אבל את המתכון של הפילאף/פלוב ....לקחתי משם..קל להכנה טעים ברמות...אבל השתמשתי בחומוס מקופסאת שימורים..לפי ההגיון שלי...ובאורז פרסי ולא עגול...

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות גסות..מוסיפים כרעיים...ומטגנים...קצת...מוסיפים 4 גזרים חתוכים לרצועות...וקופסאת חומוס שימורים מסונן ושטוף...כוס וחצי מים רתוחים..מכסים ומבשלים 20 דקות....מוסיפים 2 כוסות אורז פרסי או עגול שטוף ומסונן.....מלח ופלפל וטיפה כורכום...מכסים במים עד גובה האורז..מביאים לרתיחה ..מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאורז סופג את הנוזלים...מערבבים מדיי פעם...בתיאבון...