תקציר המתכון: המבורגר ביתי אמיתי !!!! ..בקלי קלות...להרגשת נתח בשר איכותי !!!!
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 4 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
קילו צלעות טחון פלוס שומן בקר..חובה !! ...לשים בקערה...לטגן 2 בצלים קצוצים לסנן את השמן ולהוסיף לתערובת הבשר...מלח ופלפל..לערבב לא הרבה ולהכניס למקרר...לכמה שעות...להכין 8 קציצות המבורגר לעטוף כל אחת בניילון נצמד..ולמקרר...או למקפיא עד השימוש...אני השתמשתי בקורצן..לשמן טיפה מחבת פסים ולצלות את ההמבורגר..מעדן באחריות !!!.