לןגן

מעורב ירושלמי

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 16/08/2015 | 20:13
מעורב ירושלמי

תקציר המתכון: מעורב ירושלמי מושלם

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות 250 גרם לבבות...250 גרם פרגיות...250 גרם טחול...לחתוך 3 בצלים בצורה גסה...במחבת כבדה ...או פלנצה...לחמם אש גבוהה..להכניס קודם את הלבבות עם 2 כפות שמן ולערבב כל הזמן...5 דקות...להוסיף את שאר הבשר...מלח פלפל כמון ופפריקה..לערבב כל הזמן...להוסיף את הבצל...ובחמש דקות האחרונות להוסיף מלח...!! טיפים : לא לסגור מכסה כדי שלא יהיה מיצים והמעורב יצא מאודה...מלח רק בסוף שלא יקשה את הבשר...המעורב מוכן שטועמים את הפרגית והיא מוכנה..אז הכל מוכן...אפשר להוסיף כבד עוף שצליתם לפני מטעמי כשרות...אפשר גם לשלב חתיכות הודו !..להשאיר טיפה נוזל...להכניס לפיתה בלי שום רוטב..טעים !!! ‏