לןגן

בורקס פילו

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 16/08/2015 | 19:59
בורקס פילו

תקציר המתכון: קל..פשוט..ומתפצח...!!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר חבילת בצק פילו לילה לפני במקרר...במחבת לטגן בצל קצוץ גדול ופטריות קצוצות.. ולהוסיף חצי קילו בשר טחון...לפורר עם מזלג...פלפל שחור..מלח...וכמון..שמוכן להוריד מהגז ולקרר....להוציא את דפי הפילו מהאריזה ולרסס כל דף עם ספריי שמן..ולהניח מגבת עליהם...פילו זה בצק ללא שמן ומרגרינה ..לכן נוטה להשבר...לחתוך את כל עשרת עלי הפילו ל 4 רצועות...לקחת 2 רצועות אחת על השניה...לשים בקצה מתערובת הבשר...ולגלגל או לעשות משולשים...לרסס בספריי שמן..ולתנור 180 מעלות עד שמזהיב...הבצק נוח...וכמו חתיכות בד...לשקיות פילו...לחתוך מרובעים...לשים בשר באמצע ופשוט לכווץ...כמו שקית.. !!!