לןגן

קיש פטריות

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/08/2015 | 14:23
קיש פטריות

תקציר המתכון: כמה שזה טעים!

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למלית

למלית

אופן הכנה

  1. לשים בקערה קמח, אבקת אפייה, שמנת חמוצה, מחמאה מומסת, עוטפים בניילון נצמד מכניסים למקרר שעה.

  2. מטגנים בצל, מוסיפים פטריות, מתבלים - כפית אבקת מרק עוף, כפית פלפל שחור גרוס, כפית מלח, מערבבים טוב ומסירים מהלהבה.

  3. בקערה נוספת מערבבים שמנת, ביצים, גבינה צהובה, חצי כפית פלפל שחור גרוס.

  4. משמנים תבנית פאי אישית או גדולה,מקמחים משטח עבודה, מרדדים בצק ומהדקים בתבנית כולל דפנות, יוצקים תערובת פטריות ומעל תערובת גבינה, מפזרים מעט שומשום, אופים 170 מעלות עד להזהבה..