לןגן

פילה דג סלמון אפוי בחרדל דיז'ון

מאת: טניה הולצר, פורסם: 15/08/2015 | 22:58
פילה דג סלמון אפוי בחרדל דיז'ון

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).

  2. מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד ענפי הרוזמרין.

  3. מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים אותו היטב ברוטב החרדל, מסדרים את ענפי הרוזמרין ואופים 20 דקות.