לןגן

חטיפי שניצל ביתיים לילדים

מאת: טניה הולצר, פורסם: 15/08/2015 | 22:54

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול פירורי הלחם

אופן הכנה

  1. ראשית נרתיח סיר עם מים וכפית כורכום.

  2. אחרי רתיחה נכניס לסיר את ריבועי חזה העוף ונבשל ל 10 דקות בלבד ,נוציא ללא נוזלים ונצנן.

  3. נחמם רבע כוס שמן במחבת.

  4. את פירורי הלחם נערבב היטב עם תבלינים ושומשום עד לתעבורת שווה.

  5. את ריבועי חזה העוף נטבול בבלילה של הבצים, נצפה בפירורי לחם ונטגן קלות מכל הצדדים.