לןגן

קציצות עוף / בקר / דגים מעלפות

מאת: טניה הולצר, פורסם: 15/08/2015 | 17:21

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. את כל מצרכי הקציצות לערבב היטב.

  2. להכין עיגולים בידיים ולהכניס למקרר לחצי שעה (לא חובה, אך הבשר סופח את הטעמים וגם שומר על צורתו היפה בטיגון..)

  3. כל קציצה לטבול בביצה, לצפות בפירורי לחם ולטגן משני הצדדים.

  4. אפשר לעשות את אותו הדבר גם עם דגים טחונים.