לןגן

אורז עם תירס ושמיר ירוק

מאת: טניה הולצר, פורסם: 15/08/2015 | 17:15

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את האורז הבסמטי שוטפים היטב ומסננים.

  2. לסיר רחב מכניסים את האורז עם שמן, שמיר, תירס ותבלינים.

  3. מוסיפים לסיר האורז מים רותחים ומערבבים.

  4. מכסים את הסיר ומבשלים עם מכסה עד לאידוי הנוזלים.

  5. ליצירת עוגה אורז: מסירים מהאש, פותחים את המכסה, מעבירים את האורז לתבנית עם חור ומהדקים. הופכים על צלחת הגשה גדולה ומגישים..