לןגן

סלט פסטה קר

מאת: סופיה , פורסם: 25/03/2015 | 21:35

תקציר המתכון: סלט פסטה טעים שאלתרתי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים

  2. מוסיפים את כל החומרים מלבד החרדל החומץ השמן והמיץ לימון והסילאן.

  3. יוצרים ויניגרט מערבבים חרדל שמן זית ומיץ לימון+חומץ תפוחים בכמות שווה. מוסיפים את הבלסמי והסילאן מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה ויוצקים על הסלט

  4. טועמים מתקנים תיבול ומגישים, בתאבון. הערה: לא חייבים להשתמש בכל הירקות מהרשימה אפשר להשתמש במה שרוצים.