תקציר המתכון: סלט פסטה טעים שאלתרתי
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים
מוסיפים את כל החומרים מלבד החרדל החומץ השמן והמיץ לימון והסילאן.
יוצרים ויניגרט מערבבים חרדל שמן זית ומיץ לימון+חומץ תפוחים בכמות שווה. מוסיפים את הבלסמי והסילאן מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה ויוצקים על הסלט
טועמים מתקנים תיבול ומגישים, בתאבון. הערה: לא חייבים להשתמש בכל הירקות מהרשימה אפשר להשתמש במה שרוצים.