לןגן

עלי בלינצס במילוי פטריות

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 25/03/2015 | 21:09
עלי בלינצס במילוי פטריות

תקציר המתכון: בלינצ'ס פטריות...מעדן בקלי קלות!!!!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לעלים

לרוטב

אופן הכנה

  1. כוסות קמח..2 ביצים 1 כוס חלב..1 כוס מים...3 כפות שמן...לערבב הכל במטרפה 2 דקות..לטגן על מחבת טפלון משומנת רק לבלינצ'ס הראשון..לצקת תערובת להזיז את המחבת ולטגן 2 דקות להפוך ולטגן דקה...להניח בצד את העלים אחד על השני....

  2. מילוי פטריות: לטגן בצל להוסיף 2 חבילות פטריות שימורים...לערבב להוסיף כפית אבקת מרק עוף או פטריות...חצי כוס מים...ו2 כפות קמח...מלח ופלפל שחור....לערבב להניח בצד....למלא את עליי הבלינצ'ס....

  3. ממיסים על מחבת 50 גרם חמאה..מטגנים בצל קצוץ עד שקיפות...מוסיפים קוביות בטטה...ומרככים אותן...מוסיפים סלסלת םטריות חתוכה ומקפיצים 2 דקות...מוסיפים שמנת מתוקה 38%....מערבבים על אש נמוכה...יחד עם חצי כוס חלב או חצי כוס מים ...כף אבקת מרק פטריות...מלח ופלפל שחור....וכותשים 3 שיני שום!!! שהתערובת מתחילה לבעבע מכבים את הגז...שמים על בלינצ'ס או תפוחי אדמה רכים...או על פסטה...מפזרים גבינה צהובה מגורדת...חתיכות מוצרלה...ומכניסים לתנור ל 7 דקות....טעים רצח!!!!