לןגן

חלבה ביתית

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 13/08/2015 | 18:56
חלבה ביתית

תקציר המתכון: טעם מעולה!! עדין יותר מחלבה רגילה….Yummmyyyy

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ארבע טבעות בקוטר של 10-8 סמ להניח אותן על תבנית עם נייר אפיה ולהניח ליד הכיריים שיהיה מוכן למזיגה חצי כוס שקדים קלופים וקלויים במחבת... לשפוך חצי מהכמות של השקדים בתחתית הטבעות....

  2. בסיר בינוני להביא את הסוכר והמים לרתיחה עדינה על להבה בינונית להיעזר במד חום ולבשל עד שזה מגיע לטמפ של 127 מעלות או בערך 14 דקות בישול שעדיין ישאר שקוף ללא צבע

  3. לבנתיים בסיר קטן להוסיף את טחינה ולחמם על להבה הכי הכי נמוכה לערבב עם כפית תמצית הוניל ולהמשיך לבשל על אש נמוכה מאוד לא לשרוף את הטחינה

  4. ברגע שהסוכר הגיע לטמפ הרצויה להוסיף את הטחינה ולערבב היטב... למזוג לטבעות בעדינות ובזהירות... לפזר מעל את שאר השקדים ולהניח במקום יבש להתקרר עד למחרת...

  5. בהצלחה

  6. טיפ קטן לעוגת ספוג וניל מטרפת ורכה להוסיף לבלילה 2 כפות חלבה גרוסות ותראו איזה עוגה חלומית