לןגן

מוס מנגו ורוטב פסיפלורה

מאת: אתי ממן, פורסם: 12/08/2015 | 23:06
מוס מנגו ורוטב פסיפלורה

תקציר המתכון: קינוח בטעם שלא הכרתם!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט, טוחנים מנגו, מוסיפים לשמנת וממשיכים בהקצפה עד לקבלת קצפת יציבה.

  2. מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בכוסות קינוח, שופכים מעל רוטב פסיפלורה..