לןגן

חלות מתוקות לשבת

מאת: טיראן חזן, פורסם: 12/08/2015 | 11:13

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים לקערה

  2. מוסיפים 2 כוסות מים ואת השלישית בהדרגה לקבלת בצק אחיד ולא דביק

  3. נותנים לבצק לתפוח כ- שעה וחצי (או עד להכפלתו)

  4. מכינים חלות בכל מיני צורות (צמות, עיגולים, פרחים, או אפילו לחמניות קטנות)

  5. נותנים לבצק לנוח עוד כחצי שעה

  6. משקשקים ביצה אחת עם כף שמן וכף מים (אני מוסיפה אבקת סוכר בשביל המתיקות)

  7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-125 מעלות

  8. בתיאבון :)