לןגן

עוגת פררו רושה

מאת: אתי ממן, פורסם: 12/08/2015 | 08:43
עוגת פררו רושה

תקציר המתכון: טעימה ומטריפה!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

עוגת שוקולד

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מוסיפים כוס מים מהברז, שמן, ביצים, טורפים ומוסיפים כוס מים רותחים.

  2. עם ספריי שמן משמנים תבנית אלומיניום מרובעת, שופכים את התערובת ואופים 170 מעלות כ 40 דקות, מעבירים את העוגה לקערה גדולה, מצננים ומפוררים, מוסיפים 4 כפות קרם אגוזי לוז, כוס חלב, כוס אגוזי לוז טחונים, מערבבים טוב, מכסים ומכניסים למקרר לארבע שעות.

  3. מצפים בניילון נצמד את החלק הפנימי של תבנית חצי כדור, שופכים חצי מכמות תערובת העוגה מהדקים ומיישרים, מורחים 4 כפות קרם נוגט , מוסיפים את החצי השני של העוגה ומיישרים, הופכים את התבנית על מגש עגול, מסירים נייר נצמד מהעוגה.

  4. בקערה שוברים שוקולד מריר, מוסיפים 4 כפות קרם נוגט, מרתיחים במיקרו שמנת מתוקה, שופכים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על העוגה ומכסים אותה בשוקולד, את עודפי השוקולד מרימים בעזרת כף ויוצקים שוב על העוגה, מכניסים למקרר לשעתיים להתייצבות..