קטגוריה: בשר, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לשטוף היטב 6 פטריות גדולות ולהפריד מהן את הרגל.
לנקות את הפטריה מבפנים בכדי שיהיה יותר מקום למלא.
לחמם שמן ולטגן בצל ושום עד להזהבה.
להוסיף את הבשר הטחון ולערבב.
לקצוץ את רגלי הפטריות ולהוסיף לתערובת הבשר.
לתבל את התערובת ולבשל עד שכמחצית מהנוזלים יתאדו.
לקרר בצד את תערובת הבשר.
לאחר מספר דקות להתחיל ולמלא את הפטריות במילוי הבשר.
לדחוס את הבשר לתוך הפטרייה.
להניח בצד ובינתיים לתבל פירורי לחם במלח פלפל ומעט מרק עוף.
לשבור 2 ביצים ולהתחיל בטיגון הפטריות.
לטבול כל פטריה בביצה ואח"כ בפירורי לחם ולטגן מכל הצדדים עד להזהבה.
בתיאבון ! אשמח להערות או הארות.