לןגן

מאפה במילוי בשר ורוטב פטריות

מאת: אתי ממן, פורסם: 10/08/2015 | 10:11
מאפה במילוי בשר ורוטב פטריות

תקציר המתכון: מתכון מנצח!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רוטב פטריות

אופן הכנה

  1. בסיר רחב על להבה בינונית שמים בשר טחון, מידי פעם מועכים עם מזלג למניעת גושים, מוסיפים בצל מטוגן, מים, בסיר קטן מטגנים קלות צנוברים ומוסיפים לבשר, מתבלים - כף פפריקה, כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כורכום, כפית אבקת מרק עוף, מבשלים כרבע שעה, לקראת סוף הבישול מוסיפים פטרוזיליה, מעבירים למסננת ומצננים.

  2. מפשירים בצק (מומלץ לילה במקרר) פותחים על משטח עבודה, ממלאים מתערובת הבשר במרכז הבצק, חותכים רצועות דקות בצדדים ומחברים בצורת X סוגרים קצוות לקבלת חישוק, מורחים ביצה ומפזרים שומשום, אופים 170 מעלות כ 40 דקות או עד להזהבה..

  3. רוטב פטריות - מטגנים בצל, מוסיפים גמבה חתוכה לקוביות, פטריות וממשיכים לטגן, מוסיפים מים, אבקת מרק פטריות, מתבלים - חצי כפית מלח,חצי כפית כורכום, כפית פלפל שחור, מבשלים עד להסמכת הרוטב..