לןגן

עוגת גבינה אפוייה

מאת: חלי קרקו, פורסם: 08/08/2015 | 18:43
עוגת גבינה אפוייה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

לציפוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי המלית יחד ושופכים בתבנית עגולה/ מרובעת בינונית.

  2. בתחתית התנור מניחים תבנית עם מים חמים ומעליה מניחים את העוגה ואופים בחום °180 שעה וחצי.

  3. מערבבים את חומרי הציפוי, שמים על העוגה בעודה חמה ומכניסים לתנור למשך 5 דקות.

  4. שמים במקרר להתייצבות למשך הלילה.