לןגן

סלט חצילים

מאת: מירי גולני, פורסם: 08/08/2015 | 18:35
סלט חצילים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולים את החצילים בשלמותם (בתוך תבנית אלומיניום גדולה) כשעה בתנור, בחום גבוהה 200 מעלות.

  2. אחרי שהחצילים התרככו והתקררו בחום המטבח. מסירים את הקליפה.

  3. מרסקים את החצילים בעזרת מזלג או סכין.

  4. מוסיפים לחצילים את שאר המצרכים. בודקים את התיבול אם יש צורך להוסיף תיבול נוסף. מקשטים בפטרוזיליה.