לןגן

אלפחורס

מאת: חלי קרקו, פורסם: 08/08/2015 | 18:06
אלפחורס

תקציר המתכון: עוגיות כ"כ רכות, מרגישות כמו עננים בפה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 70, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את המרגרינה והסוכר עד אחידות, מוסיפים את הביצים אחת אחת, מוסיפים את הקורנפלור, אבקת האפייה וסוכר הוניל, בסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים לאט.

  2. נותנים לבצק לנוח 5 דקות.

  3. מרדדים לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים ואופים ב- °180 כחמש דקות.

  4. מורחים ריבת חלב על עיגול אחד ומכסים בעיגול שני. מגלגלים בקוקוס ומגישים. ניתן למרוח כל ממרח לטעמכם.