תקציר המתכון: מאכל אהוב על כל משפחתי. את המתכון קיבלתי מגיסתי האהובה רוחקה.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
למרוח את הכרעיים בשמן זית ואבקת גריל עוף ולשים את הכלי עם הכרעיים במקרר למשך שעתיים
לטגן במחבת סוטאז את הבצלים במשך כ-1/2 שעה עד שישחימו
להוסיף למחבת את הגזרים המגוררים ולהמשיך ולטגן כ- 5 דקות
להוסיף למחבת את האורז ולהמשיך ולטגן כ- 5 דקות. להוסיף את אבקת מרק עוף ולערבב את כל התערובת
לשפוך את התערובת לתבנית חד פעמית גדולה מאוד
להוסיף לתבנית את הכרעיים ולסדר ולשטח את תערובת האורז
לפני הוספת המים, לשים את התבנית החד פעמית בתוך תבנית של התנור, כדי שהמים הרותחים לא ישפכו עליך
להוסיף לתבנית האלומיניום 4 כוסות מים רותחים ולערבב עם תערובת האורז
לאפות בתנור כשעה וחצי עד שעתיים בחום של 170 מעלות
אחרי כשעה כשהכרעיים שחומים ניתן להפוך אותם
כדי שהאורז לא יתייבש, יש לערבב אותו עם מזלג מדי פעם