לןגן

ריבועי קסם מפתי בר חום..עם גנאש מעל

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 07/08/2015 | 20:39
ריבועי קסם מפתי בר חום..עם גנאש מעל

תקציר המתכון: מי יכול לסרב לכזאת חתיכה?

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לגנאש

לעוגה

אופן הכנה

  1. לפורר את הפתי ברחתיכות בינוניות בקערה ולהניח בצד.

  2. לקחת סיר לשים על הגז שוקולד מריר חלב קקאו והחמאה..ולערבב טוב עד לאחדות לשפוך על הפתי בר .לקחת תבנית מאורכת אחת לשמן בתרסיס שמן ולשפוך את התערובת לשטח וליישר ולהקפיא לשעתיים.

  3. אחרי שעתיים לקחת סיר על הגז לשים את השמנת מתוקה והשוקולד ולערבב עד לסמיכות ולשפוך על העוגה ושוב להקפיא שעה ..

  4. אחרי שעה לחתוך לחתיכות מרובעות או איך שבא לכם.