לןגן

גביניות מעולות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 25/03/2015 | 15:25
גביניות מעולות

תקציר המתכון: גביניות חבל על הזמן שלא נדבר על הבצק שהוא נוח לעבודה תכינו אל תפספסו.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. לשים קמח ושמרים בקערת מיקסר ולערבב, אחרי שעירבבנו להוסיף את הסוכר, והביצים, ולערבל טוב ולהוסיף את החלב, החמאה, והמלח, ולערבל טוב עד שנוצר בצק אחיד וחלק. לעטוף את הקערה ולתת לבצק לנוח במקרר 4 שעות חשובה המנוחה של הבצק.

  2. להכין מילוי לשים בקערה בינונית את חומרי המילוי לערבב טוב טוב עד לתערובת חלקה ולהניח עטוף במקרר.

  3. לאחר 4 שעות מנוחה לפתוח את הבצק על שיש מקומח ובעזרת מערוך מקומח לפתוח את הבצק לריבוע גדול , לקחת גלגלת של פיצה וליישר לריבוע ישר... ואז לחתוך ריבועים בעזרת הגלגלת פיצה לשים בכל ריבוע מהמילוי ואז לתפוס שתי קצוות מהריבוע ולחבר בניהם להניח על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים.

  4. למרוח ביצה על הגבניות והכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שהגביניות יזהיבו.

  5. לבזוק אבקת סוכר, ולאכול בהצלחה(: