לןגן

קציצות מבושלות ברוטב

מאת: אורית לוי, פורסם: 25/03/2015 | 14:48
קציצות מבושלות ברוטב

תקציר המתכון: הקציצות המפורסמות של אימי - ללקק את האצבעות! ילדים ומבוגרים משוגעים עליהן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לרוטב

רכיבים לתערובת הקציצות

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה את כל חומרי התערובת קציצות. ליצור קציצות קטנות בידיים רטובות.

  2. להכין רוטב:

  3. לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה ב- 3 כפות שמן, להוסיף רסק קטן, מים עד כיסוי הקציצות, להוסיף את כל התבלינים.

  4. להרתיח ואז לזרוק פנימה את הקציצות. לערבב בעדינות מדי פעם וללטף את הקציצות עם הרוטב.

  5. לבשל חצי שעה

  6. בתיאבון ♥