לןגן

קציצות ברוטב עגבניות פיקנטי

מאת: ליאת נחמני, פורסם: 05/08/2015 | 00:26
קציצות ברוטב עגבניות פיקנטי

תקציר המתכון: קציצות ברוטב עגבניות ביתי משגע, מעט פיקנטי :)

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת הקציצות

לרוטב העגבניות

אופן הכנה

  1. לתערובת הקציצות - לקצץ את הפטרוזיליה ואת הבצל הלבן ולשים בקערה יחד עם הבשר הטחון, לתבל במעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם. לערבב את הכל טוב ולתת מנוחה של 10 דקות.

  2. בסיר עם 2 כפות שמן לטגן את שיני השום הקצוצות , לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לסיר. לערבב טוב ולאחר כ-5 דקות להוסיף את הרסק עגבניות, הפלפלים האדומים היבשים, חצי כפית פפריקה אדומה, 2 כוסות מים רותחים, מלח ופלפל שחור - לפי הטעם. לערבב טוב וכשהרוטב מבעבע לעשות קציצות קטנות - גודל של כדור פינג פונג - ולהוסיף לסיר. לכסות את הסיר ולערבב שהרוטב יכסה את הקציצות. לאחר כ-10 דקות וכשהרוטב מבעבע לכבות את האש ולהגיש חם ! בתאבון :)