לןגן

וופל בלגי/פנקייק

מאת: נועם בר, פורסם: 03/08/2015 | 02:12
וופל בלגי/פנקייק

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנפים את המצרכים היבשים

  2. מוסיפים חלב,ביצה ושמן

  3. מערבבים עד לקבלת תערובת (בלילה) אחידה

  4. יוצקים אל המחבת(פנקייק) או אל המכשיר (וופל בלגי)

  5. אם מכינים פנקייק מחכים עד לקבלת בועות למעלה ואז הופכים אם מכינים וופל בלגי פשוט מרימים את המכסה ובודקים

  6. ניתן להוסיף סירופ מייפל/שוקולד/כל סירופ אחר לטעמכם האישי

  7. המלצה שלי: מוסיפים גם אבקת סוכר😉