לןגן

מילוי קרם פטיסייר

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 25/03/2015 | 13:13
מילוי קרם פטיסייר

תקציר המתכון: לכל אלו שביקשו את המלית פטיסייר...לבצק שמרים הכי טוב שיש ..אני רושמת את המתכון לפטיסייר..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 וחצי כוס חלב...3/4 כוס סוכר..כפית תמצית וניל...3 חלמונים..2 כפות קמח...מרתיחים את החלב עם תמצית הוניל...בקערה עם מטרפה מערבבים חלמונים וסוכר...וקמח...מוסיפים את התערובת לחלב.. וממשיכים במטרפה עד שמסמיך.. העל הגז...לא להרתיח....!!!להוריד לכסות בניילון נצמד ולקרר!!