לןגן

עוגות שמרים קראנצ"יות

מאת: מירב כליפה, פורסם: 25/03/2015 | 12:49
עוגות שמרים קראנצ"יות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר מערבבים את הקמח,סוכר והשמרים..מוסיפים את החלב,החמאה המומסת,ביצים והוניל.להוסיף את המלח וללוש לבצק אחיד..להתפיח שעה. לחלק את הבצק ל 4 כדורים, מרדדים כל כדור למלבן..למרוח על כל הבצק ממרח שוקולד איזה שבא לכםוניתן לפזר מעל תוספות..כמו אגוזים..פקאנים וכו" ומגלגלים לרולדה. בעזרת סכין חדה חוצים את הרולדה לאורכה ..מניחים אחד על השני ויוצרים צמה. להניח בתבנית אינגליש קייק ותפיחה נוספת כשעה..למרוח ביצה על הצמות ולתנור 170 מעלות בערך 40 דקות. מוציאים מהתנור ומורחים בסירופ קר. ב ה צ ל ח ה!!