לןגן

בייגלה ירושלמי

מאת: Hofit Hirsh-elmaliach, פורסם: 02/08/2015 | 13:51

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים במיקסר את כל החומרים חוץ מהשמן והמלח, לשים לבצק, מוסיפים בהדרגה את השמן והמלח, לשים לבצק נוח ולא דביק

  2. משמנים את הבצק בידיים ומתפיחים שעה

  3. לשים שוב ומתפיחים לחצי שעה נוספת

  4. קורצים עיגולים

  5. טובלים במים

  6. עושים חור באמצע ויוצרים צורה של הבייגלה

  7. טובלים בקערה עם מים, סודה לשתייה ומלח

  8. טובלים בשומשום ומלח עבה

  9. נותנים מנוחה של חצי שעה

  10. אופים בתנור של 200 מעלות עד להשחמה