תקציר המתכון: מתכון חלבי
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לקלף את התפוחי האדמה, לחתוך לקוביות, למלא את הסיר במים כדי שהמים יהיו מעל לתפוחי אדמה, לבשל את תפוחי האדמה עד להתרככות כ30-40 ד׳ק
לשפוך את המים מהסיר, להוסיף לתפוחי אדמה את החמאה, החלב והמלח ולמעוך או להשתמש במיקסר עד לסמיכות הרצויה
אחרי שעשית את הפירה הוא אמור לצאת אוורירי וטעים, בתאבון☺️ הצעת הגשה: להוסיף בצל מטוגן וירקות מאודים