לןגן

קינוחי מנגו 🥭בציפוי גלסאג״

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 24/11/2025 | 16:26
קינוחי מנגו 🥭בציפוי גלסאג״

תקציר המתכון: טעים אשששש🔥

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

למלית מנגו

לתחתית דקוואז קוקוס

למוס קוקוס

לגלאסאז' מנגו

אופן הכנה

  1. 1. להשרות ג׳לטין במים, לחמם מחית מנגו + סוכר + לימון, להוסיף ג׳לטין ולהקפיא לפחות 6 שעות.

  2. 2. תחתית דקוואז: להקציף חלבונים עם סוכר עד קצף יציב, לקפל פנימה קוקוס, שקדים ואבקת סוכר. למרוח על נייר אפייה ואפות 15 דק' ב־170°.

  3. 3. מוס קוקוס: להשרות ג׳לטין במים, לחמם קרם קוקוס + סוכר, להוסיף ג׳לטין. להקציף שמנת ולקפל פנימה את הקרם.

  4. 4. גלאסאז' מנגו: להשרות ג׳לטין במים, לחמם סוכר + גלוקוזה + מנגו ל־103°, להוסיף ג׳לטין. לערבב עם שוקולד לבן עם בלנדר מוט ושמים בצד על לציפוי

  5. 5)הרכבה: למלא חצי תבנית במוס, להניח את המלית המנגו הקפואה במרכז, לכסות בשאר המוס, להניח מעל את תחתית הדקוואז. להקפיא 8 שעות לפחות מומלץ לילה שלם

  6. 6)⁠מחלצים ומחזירים למקפיא

  7. 7)לצפות בגלאסאז' כשהוא בטפרטורה של 35°.

  8. ומרססים צבע מאכל ואפשרלשמור במקרר כ 3 ימעם