תקציר המתכון: טעים אש🔥
		קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
		
		הבצק
1.מכניסים לבמעבד מזון: קמח, אבקת שקדים, סוכר ומלח 🌾
2. מוסיפים חמאה קרה ומערבלים לפירורים 🧈
3. מוסיפים חלמון ומים בהדרגה עד שהבצק נאסף 🥚💧
4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל־30 דקות ❄️
5. מרדדים לעובי 3–4 מ"מ, קורצים עיגולים לפי רינגים
7 וחצי ס"מ ויוצרים רצועות לדפנות 🥧
6. מסדרים את הבצק בתוך הרינגים, דוקרים במזלג ומאופים בתנור שחומם מראש ל־180° כל חום סטטי כ־15 דקות 🔥
7. מצננים לגמרי לפני מילוי 🧊
8.אופן ההכנת קרם פטיסייר:
מחממים חלב עם וניל עד סף רתיחה 🥛
9. בקערה נפרדת טורפים חלמונים, סוכר וקורנפלור 🥚🍚
ומוסיפים בהדרגה החלב החם, מחזירים לסיר ומבשלים תור כדי ערבוב עד שהקרם מסמיך 🔥
ומוסיפים חמאה, ושוב מערבבים היטב ומצננים לגמרי 🧈❄️מכסים בניילון על פני הקרם שלא תיווצר עליו שכבת קרום
10.הרכבה:
ממלאים כל בסיס טארט בקרם פטיסייר (כ־2 כפות) 🍮
מסדרים מעל פרוסות פירות 🍓🥝🫐🥭
11.אופן ההכנה
לחמם יחד עד שנמס, לסנן אם צריך, להבריש על הפירות כשהזיגוג חמים . 🍓🍎🥭
מהמתכון יוצאים בערך 8 טארטים אישיים בקוטר
7 וחצי ס"מ 🥧