לןגן

סיגר במילוי כבד חריף

מאת: איציק שלמה, פורסם: 08/10/2025 | 17:24
סיגר במילוי כבד חריף

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

-למילוי

אופן הכנה

  1. - מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם מתרככים ומקבלים צבע זהוב .

  2. - מוסיפים את הסוכר החום והמלח ומערבבים היטב עד שהבצל מתקרמל.

  3. - לאחר מכן, מוסיפים את הכבד העוף הצלוי ומערבבים יחד עם הבצל.

  4. - מתבלים עם סילאן, מלח, פלפל שחור, פפריקה, כמון וצ’ילי גרוס למשך חמש דקות להיזהר לא לייבש את הכבד.

  5. - טוחנים את התערובת עם ביצה קשה עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

  6. - מכניסים את תערובת הכבד לשקית זילוף.

  7. - ומזלפים מעט מהתערובת על כל עלה סיגר ממש שיהיה בצורת נקניק אפשר גם לסדר עם הידיים.

  8. - מגלגלים את העלים בזהירות כדי לאפשר למילוי להישאר בפנים.

  9. - מחממים שמן בסיר על חום בינוני (לא רותח מדי).

  10. - מטגנים את הסיגרים עד שהם מזהיבים מכל הצדדים.

  11. - מגישים את הסיגרים לצד טחינה וסלט חריף.