קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
- מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם מתרככים ומקבלים צבע זהוב .
- מוסיפים את הסוכר החום והמלח ומערבבים היטב עד שהבצל מתקרמל.
- לאחר מכן, מוסיפים את הכבד העוף הצלוי ומערבבים יחד עם הבצל.
- מתבלים עם סילאן, מלח, פלפל שחור, פפריקה, כמון וצ’ילי גרוס למשך חמש דקות להיזהר לא לייבש את הכבד.
- טוחנים את התערובת עם ביצה קשה עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- מכניסים את תערובת הכבד לשקית זילוף.
- ומזלפים מעט מהתערובת על כל עלה סיגר ממש שיהיה בצורת נקניק אפשר גם לסדר עם הידיים.
- מגלגלים את העלים בזהירות כדי לאפשר למילוי להישאר בפנים.
- מחממים שמן בסיר על חום בינוני (לא רותח מדי).
- מטגנים את הסיגרים עד שהם מזהיבים מכל הצדדים.
- מגישים את הסיגרים לצד טחינה וסלט חריף.