תקציר המתכון: מנה חגיגית שתפאר לכם את שולחן החג
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
במחבת מטגנים בצל עד להשחמה,מוסיפים סוכר מקרמלים את הבצל,לאחר מכן מוסיפים את הפירות יבשים ומקפיצים עם הבצל כמה דקות ומוסיפים את הבשר מפורק ומתבלים במלח פלפל שחור והרטבים ומערבבים כל פעם על להבה נמוכה מס דקות ומכבים.
לוקחים דף פילו מרססים ספריי שמן משני הצדדים חותכים לחצי
על חצי אחד שמים מהמיחוי ומגלגלים ואותו שמים על החצי השני מגלגלים ומהדקים את הדפנות כמו סוכרייה מניחים בתבנית מרססים ספריי שמן מפזרים שומשום
ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות עד שמשחים הייטב.
לפני ההגשה יוצקים טחינה וסילאן ומפזרים שקדים לבנים ומתענגים.