לןגן

עוף אדום

מאת: איילה בנד, פורסם: 29/07/2015 | 16:20

תקציר המתכון: עוף ברוטב אדום

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לשים 4 כפות שמן זית, לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן עד שנהיה בצבע חום בהיר.

  2. להוסיף לבצל 2 כפות פפריקה מתוקה, אפשר להוסיף גם כפית פפריקה חריפה למי שרוצה קצת חריפות, לערבב ולטגן כדקה לערך.

  3. להניח את כרעי העוף בסיר כשהעור כלפי מטה ולתת לו לתפוס צבע כ-5 דקות מכל צד.

  4. להוסיף לסיר את רסק העגבניות, מים ואבקת מרק עוף ולערבב, אם כמות המים אינה מספקת ניתן להוסיף עוד, לטעום ולהוסיף תיבול לפי הטעם, לסגור את הסיר ולתת לו להתבשל על אש קטנה כשעה וחצי עד שעתיים.