תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌👌
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1)מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר וניל עד קבלת קצף בהיר ותפוח
2) מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן בזרם דק ומוסיפים את הסולת ,קמח ואבקת אפייה ומערבבים מהירות נמוכה כמה דקות עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה ומעבירים לשקית זילוף
3)לשמן את התבנית סיליקון ונזלף ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות על חום סטטי זה אומר פס למעלה ופס למטה כ 20 דקות
4) מביאים לרתיחה את המים והסוכר עד שזה מבעבע מוסיפים 2 כפות של רום ומערבבים ומורידים מהאש מקררים מעט וטובלים את הסברינות
4) מקציפים את השמנת עם הפודינג וחלב וניל על לקבלת קצפת יציבה ונזלף על הסברינות ומניחים על כל אחד דובדבן 🍒