לןגן

נקניק ביתי

מאת: עינת דגא, פורסם: 19/08/2025 | 12:42

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים את הנתח לתוך המלח עד כיסוי מלא. מכניסים למקרר ל 36 עד 48 שעות

  2. לאחר 48 שעות שוטפים במים, מייבשים היטב אפשר עם נייר סופג

  3. מושכים בשמן מפזרים את הפלפל השחור

  4. ומניחים על רשת במקרר, בלי כיסוי לשבועיים עד חמישה שבועות

  5. פורסים דק, שומרים בכלי אטום.