קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת בצק הקובות:.
בקערה שמים את הבורגול המושרה מוסיפים את הסולת והמלח מעבדים לבצק ומניחים לנוח כ-10 דקות.
מילוי הקובה:
בקערה שמים את הבשר הטחון מוסיפים את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה הקצוצה והתבלינים, מערבבים לעיסה אחידה.
לקחת פיסת בצק בגודל כדור פינג פונג לשטח על היד, לקחת מעט מהמילוי ולמלא את הבצק, לסגור את הבצק כמו כדור פינג פונג. להכין כך את כל הקובות. אני הכנתי כמות כפולה והקפאתי כך שכל פעם אני מוציאה ומכינה רוטב אחר.
הכנת הרוטב:
בסיר מטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים מיץ לימון וסוכר ומבשלים מעט עד לקבלת קרמל מוסיפים את התבלינים מערבבים מעט מוסיפים את קוביות הדלעת והנענע מערבבים היטב מוסיפים מים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות לאחר מכן מביאים לרתיחה מוסיפים את הקובות מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך חצי שעה.
אוכלים עם אורז לבן.