לןגן

כדורי שניצל ופסטה אדומה

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 19:32

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לכדורי השניצל

לציפוי

לפסטה אדומה

אופן הכנה

  1. אל קערה נכניס את חזה העוף הטחון יחד עם התבלינים והקרונפלור ונערבב היטב. בקערה נפרדת נטרוף יחד ביצים עם חרדל ופפריקה וקערה נוספת עם פירורי לחם ושומשום. ניצור כדורי עוף ונטבול בביצים ואז בפירורי הלחם. נחמם שמן עמוק ונעביר את כדורי השניצל לטיגון. מומלץ להוסיף לשמן חתיכת גזר שתשמור על התחמצנות השמן כך שהוא לא יישרף. חשוב לטגן את כדורי השניצל בלהבה נמוכה כדי שהם יתבשלו גם מבפנים. כשהם זהובים ופריכים נעביר לקריספר או לרשת

  2. בסיר נחמם שמן ונוסיף את התבלינים. נוסיף רסק ועגבניות מרוסקות ואת הפסטה. נוסיף מים לגובה של עד ס”מ מעל הפסטה ונסגור. נביא לרתיחה ונוריד ללהבה נמוכה. נבשל 15 דקות תוך ערבוב מתמיד של הפסטה כדי שהיא לא תידבק. נוודא שיש מספיק מים בסיר לאורך כל הזמן. נכבה את האש וניתן לפסטה לנוח 10 דקות נוספות