לןגן

פאדג לבראוניז שוקולד ציפס

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 19:10

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקישוט

אופן הכנה

  1. לחמם תנור על 175 מעלות פס למטה ולמעלה(וטורבו אם יש לכם).

  2. בקערה שמים חמאה וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות עד שנמסה לגמרי.

  3. מוסיפים סוכר חום דביק וסוכר לבן ומערבבים עם מטרפה לאיחוד.

  4. מוסיפים ביצה,חלמון ווניל ומערבבים לאיחוד.

  5. מוסיפים את כל היבשים - קמח,קורנפלור, סודה לשתיה ומלח ומערבבים עם מרית עד שהכל אחיד ואין גושים ומתקבל בצק.

  6. קוצצים שוקולד מריר ומוסיפים לבצק ומערבבים עם מרית עד שהכל אחיד.

  7. על תבנית קטנה-בינונית מניחים נייר אפייה ומעבירים 3/4 מכמות הבצק, משטחים עם הידיים (אפשר עם כפפות ואפשר גם להרטיב מעט למרות שהבצק יוצא נוח לעבודה) צריך לצאת לכם שכבת בצק לא דקה מידי ולא עבה מידי.

  8. מוסיפים בנדיבות 2 כפיות נוטלה בכל פינה שרוצים(אני עשיתי 4 פינות)ומשטחים מעט עם הכפית.

  9. לאחר מכן מוסיפים 2 כפיות שוקולד לבן בפינות אחרות(אני עשיתי 5 פינות)ומשטחים מעט עם הכפית.

  10. מפזרים מעל מלח גס בנדיבות.

  11. מכניסים לתנור ל17-23 דק או עד שנראה זהוב ומוכן.

  12. מוציאים,אפשר לאכול חם ואפשר לחכות שיתקרר, חותכים ואוכלים.

  13. -בשאר הבצק הכנתי עוגיות שוקולד ציפס יצאו לי כ9 עוגיות, אפשר להכין את כל הבצק בתבנית בינונית במקום לחלק.

  14. -לא לוותר על השוקולד המריר!אני שונאת בדרכ אבל הוא ממש מאזן את כל המתיקות.

  15. -אפשר להשתמש באיזה ממרחים שרוצים במקום הנוטלה והשוקולד הלבן, הכי חשוב למרוח מעל בנדיבות לפחות 2 כפות גדושות בכל פינה.

  16. -אפשר להכין גם עוגיות מכל הבצק.

  17. -ממרח שוקולד לבן אפשר למצוא בסופר של השחר/בחנויות אפייה.

  18. -לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר ל5 ימים.