טבעות בצל קריספיות עם רוטב של ביג מאק
מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 16:17
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לטבעות בצל…. ובכן טבעות מ 5 בצלים לבנים גדולים. לא לשכוח להוציא את הקליפה הלבנה בין השכבות אחרת לא ידבק הציפוי.
-
לבלילה
-
500 גרם קמח
-
כף פפריקה מתוקה
-
כף פפריקה מעושנת
-
כף אבקת שום
-
2 כפות מלח
-
כף אבקת אפייה
-
500 מ״ל סודה קרה (אם עדין סמיך תוסיפו עוד סודה)
-
לציפוי
-
פרורי לחם פאנקו
-
פטזורליה יבשה
-
לרוטב
-
4 כפות מיונז
-
1 כף חרדל
-
1 בצל לבן קצוץ דק מטוגן (ממש בסבלנות לא לשרוף עד שמתקרמל).
-
3 כפות של מלפפון חמוץ חתוך לקוביות קטנות
-
חצי כפית סוכר
-
חצי כפית פפריקה מתוקה
-
מעט ממיץ המלפפונים
אופן הכנה
-
יאללה בוא נכין
-
לרוטב מעבירים את כל הרכיבים לקערה ומערבבים היטב.
-
לבלילה
-
מעבירים לקערה את הקמח, פפריקות, מלח, אבקת שום ואבקת האפייה.
-
מוסיפים בהדרגה את הסודה עד שמתקבלת בלילה כמו של פנקייק (לא דלילה מידי ולא סמיכה מידי).
-
תובלים את טבעות הבצל בבלילה ומעבירים לפאנקו.
-
משם לשמן על 170 מעלות עד הזהבה.
-
איך שיצא מהשמן מפזרים מלח דק.