לןגן

טבעות בצל קריספיות עם רוטב של ביג מאק

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 16:17

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יאללה בוא נכין

  2. לרוטב מעבירים את כל הרכיבים לקערה ומערבבים היטב.

  3. לבלילה

  4. מעבירים לקערה את הקמח, פפריקות, מלח, אבקת שום ואבקת האפייה.

  5. מוסיפים בהדרגה את הסודה עד שמתקבלת בלילה כמו של פנקייק (לא דלילה מידי ולא סמיכה מידי).

  6. תובלים את טבעות הבצל בבלילה ומעבירים לפאנקו.

  7. משם לשמן על 170 מעלות עד הזהבה.

  8. איך שיצא מהשמן מפזרים מלח דק.