סברינות בצורת צדפה
מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 16:12
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מה צריך?
-
6 ביצים
-
כוס קוקוס
-
חצי כוס קמח
-
¾ כוס פירורי לחם
-
כוס סוכר
-
אבקת אפייה
-
סוכר וניל
-
כוס שמן
-
דובדבנים מסוכרים
הסירופ
-
2 כוסות מים
-
כוס וקצת סוכר
-
בקבוקון קטן של רום (כולו)– מרתיחים הכל
הקצפת
-
2 שמנת מתוקה
-
2 כוסות חלב
-
2 אינסטנט פודינג וניל (אם הקצפת לא מתייצבת להוסיף עוד קצת אינסטנט)– לקצפת יציבה
אופן הכנה
-
הכנה בזריזות:
-
– מקציפים חלבונים עם סוכר
-
– מקפלים פנימה את היבשים
-
– מוסיפים חלמונים ושמן
-
– לתנור על 180° עד הזהבה
-
– מקררים, מרטיבים בסירופ רום נדיב
-
חותכים באמצע, ממלאים בקצפת, סוגרים, עוד קצפת למעלה – ודובדבן מסוכר לקלאסיקה המוגזמת.