לןגן

סברינות בצורת צדפה

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 16:12

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

הסירופ

הקצפת

אופן הכנה

  1. הכנה בזריזות:

  2. – מקציפים חלבונים עם סוכר

  3. – מקפלים פנימה את היבשים

  4. – מוסיפים חלמונים ושמן

  5. – לתנור על 180° עד הזהבה

  6. – מקררים, מרטיבים בסירופ רום נדיב

  7. חותכים באמצע, ממלאים בקצפת, סוגרים, עוד קצפת למעלה – ודובדבן מסוכר לקלאסיקה המוגזמת.