לןגן

המתכון לעלי בריק

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 16:06

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תנו לבלילה לנוח שעתיים או אפילו 4-5 שעות (כמה שיותר יותר טוב.)

  2. יוצא בסביבות 45-50 עלים

  3. (כמובן אפשר לעשות חצי מתכון או לשמור את מה שנשאר במקפיא.)

  4. בתוך הבריק שמים:

  5. חריף

  6. תפוח אדמה (מבשלים ומרסקים אותם כדי שיהיה אפשר למרוח בתוך העלים.)

  7. פטרוזליה

  8. בצל

  9. צלפים (מי שאוהב)

  10. ביצה

  11. ובתיאבוווןןןן 😍