לןגן

טארט קדאיף ריקוטה

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 16:04

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קשה מאוד

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. טורפים הכל , חומרי המילוי יחד על לקבלת בלילה חלקה

  2. יוצקים את הבלילה מעל שיערות הקדאיף שאפינו

  3. מפזרים רק בדפנות כמו כתר את שיערות הקדאיף שנותרו

  4. אופים ב180 מעלות 45 דקות

  5. מוציאים מהתנור בוזקים אבקת סוכר מעל שיערות הקדאיף מצננים כשעה בטמפ החדר ועוד כשעה במקרר מקשטים בפיסטוק גרוס ועלי ורדים

  6. הקדאיף קריספי ביום ההכנה למחרת פחות אבל העוגה עדיין טעימה להפליא☺️

  7. בהצלחה🫶