לןגן

כפיתות חזה עוף

מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 16:02

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

במקביל

אופן הכנה

  1. מערבבים הכל טוב טוב ויוצרים קציצןת.

  2. מצפים בקמח ואז טובלים בבלילה שמורכבת מ:

  3. כף רסק

  4. כוס מים

  5. מערבבים יחד עד למרקם אחיד

  6. ומוסיפים 1 ביצה ומערבבים יחד.

  7. אחרי שטבלנו בקמח ואז בבלילה מטגנים בשמן עמוק.

  8. זה מוכן כשהצבע שחום וזוהר