כפיתות חזה עוף
מאת: שרון ברמוכה, פורסם: 09/08/2025 | 16:02
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
4 צרורות פורוזיליה
-
2 כוסברה
-
1 שמיר
-
לנקות מהגבעולים ולקצוץ היטב את העלים. לפזר מלח מלמעלה ולשים במסננת.
-
לתת לזה להגיר את כל הנוזלים טוב טוב ואז לשטוף ולסחוט.
במקביל
-
לבשל 3 תפוחי אדמה ולמעוך לפירה
-
1 בצל גדול- לגרד ולסחוט טוב טוב
-
ראש שום- לכתוש
-
6 חזה עוף פרוס- לקצוץ קוביות קטנות
-
6 פרוסות לחם יבש- להרטיב במים ולסחוט
-
כ-כוס קמח מצה (שמים חצי ואז מוסיפים בהתאם, זה צריך להיות מרקם יבש)
-
מלח, פלפל, תבלין קציצות, פפריקה, קינמון מעט
-
1 ביצה
אופן הכנה
-
מערבבים הכל טוב טוב ויוצרים קציצןת.
-
מצפים בקמח ואז טובלים בבלילה שמורכבת מ:
-
כף רסק
-
כוס מים
-
מערבבים יחד עד למרקם אחיד
-
ומוסיפים 1 ביצה ומערבבים יחד.
-
אחרי שטבלנו בקמח ואז בבלילה מטגנים בשמן עמוק.
-
זה מוכן כשהצבע שחום וזוהר